Klasszikus Roll-Up 85 cm - Nyomattal

Klasszikus Roll-Up 85 cm - Nyomattal

Ez a legkedveltebb reklám felület a piacon, könnyű szállítása, egyszerű összeszerelése és nem utolsó sorban a nagyon kedvező ár miatt.

Előszeretettel használjál bevásárlóközpontokban, termékbemutatón, tárgyaláson, előadásokon és még sok más beltéri rendezvényeken.

Alap ár a 85 × 205 cm-es Klasszikus Roll-Up -ra és normál ponyvára vonatkozik nyomattal. A terméket csak nyomattal együtt árusítjuk. A kész grafikát töltse fel. Ha nem csatolja, vagy nem jelzi az egyedi grafika iránti igényét, ez esetben az alap nyomat kerül a termékre, közepén a klebis.hu logóval.

Igény szerint, egyedi grafika tervezését, szerkesztését is vállaljuk, fontos, hogy ennek megrendelése előtt vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben az [email protected] címen, vagy az E-MAIL fülön keresztül. Írja meg részletesen tervét, elképzelését, igényeit. Az egyedi grafikára csak ezután tudunk árajánlatot adni.

A képek csak illusztrációk.


    - Grafika méret: 85 × 205 cm (szé × ma)

    - Helyigény: 85 × 210 × 40 cm (szé × ma × mé)

    - Csomagolás: 90 × 11 × 11 cm, 1 db vászon táska, súly: 2,5 kg

    - Szerkezet anyaga: eloxált alumínium

    - Nyomat anyaga: Ponyva, Roll-Up film vagy Fényzáró ponyva

Tulajdonságok
SzerkezetMinőségi alumínium szerkezet kívül-belül ezért nem deformálódik. 1 perc alatt felállítható, kihajtható lábainak köszönhetően stabil.
NyomatPonyva: nem fényzáró ; Roll-Up film: szürke hátú, fény blokkoló, kifejezetten Roll-Up szerkezetekbe ; Fényzáró ponyva: közepén egy fekete réteg található ami megakadályozza, hogy a fény átjusson így nem halványítja a mintát.
Fájl feltöltésHa önnek megvan a jó minőségű grafikája, nincs is más dolga mint feltölteni az opciók menü pontban.
MegjegyzésHa bármi hozzáfűznivalója lenne a termékhez, gyártáshoz a megjegyzés részbe bátran írja meg. Ha önnek nincs grafikája a nyomathoz, írja meg nyugodtan tervét, elképzelését (vagy elküldheti e-mailben is [email protected] címre) és csak ez után tudunk árajánlatot adni a grafika elkészítéséhez.
Grafika minősége1:1 méretű, maximum 150 dpi felbontású, CMYK színkódú, LZW tömörített TIF fájl, lefele 10 cm kifutóval, felfele 3 cm kifutóval, oldalain kifutú nélkül,

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló
  • Látogatók: 1939
  • Cikkszám: rub_0005
  • Készletinfó: Készleten
  • 21,800 Ft (bruttó)

Lehetséges opciók

TAG-ek: Klasszikus, Roll-Up, Banner, 85 cm, Reklám