L Banner - Nyomattal

L Banner - Nyomattal

Nevét a szerkezet formájából kapta, összeállítása 1-2 perc alatt elvégezhető. Konferencia, kiállítások, rendezvények és még számtalan helyre előszeretettel választják.

Kis helyigénnyel és óriási reklám felülettel rendelkezik.

Alap ár a 90 × 212 cm-es L Banner -re és normál ponyvára vonatkozik nyomattal. A terméket csak nyomattal együtt árusítjuk. A kész grafikát töltse fel. Ha nem csatolja, vagy nem jelzi az egyedi grafika iránti igényét, ez esetben az alap nyomat kerül a termékre, közepén a klebis.hu logóval.

Igény szerint, egyedi grafika tervezését, szerkesztését is vállaljuk, fontos, hogy ennek megrendelése előtt vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben az [email protected] címen, vagy az E-MAIL fülön keresztül. Írja meg részletesen tervét, elképzelését, igényeit. Az egyedi grafikára csak ezután tudunk árajánlatot adni.

A képek csak illusztrációk.


    - Grafika méret: 90 × 212 cm (szé × ma)

    - Helyigény: 90 × 220 × 35 cm (szé × ma × mé)

    - Csomagolás: 95 × 8 × 8 cm, 1 db vászon táska, súly: ~1,5 kg

    - Szerkezet anyaga: Eloxált alumínium, műanyag alkatrészekkel

    - Nyomat anyaga: Ponyva vagy Fényzáró ponyva

Tulajdonságok
SzerkezetAlumínium és műanyag kiegészítők
NyomatPonyva: nem fényzáró ; Fényzáró ponyva: közepén egy fekete réteg található ami megakadályozza, hogy a fény átjusson így nem halványítja a mintát. Alul felül sínbe csíptetve.
Fájl feltöltésHa önnek megvan a jó minőségű grafikája, nincs is más dolga mint feltölteni az opciók menü pontban.
MegjegyzésHa bármi hozzáfűznivalója lenne a termékhez, gyártáshoz a megjegyzés részbe bátran írja meg. Ha önnek nincs grafikája a nyomathoz, írja meg nyugodtan tervét, elképzelését (vagy elküldheti e-mailben is [email protected] címre) és csak ez után tudunk árajánlatot adni a grafika elkészítéséhez.
Grafika minősége1:1 méretű, maximum 150 dpi felbontású, CMYK színkódú, LZW tömörített TIF fájl, fefele és felfele 3-3 cm kifutóval, oldalain kifutú nélkül,

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló
  • Látogatók: 1329
  • Cikkszám: rub_0004
  • Készletinfó: Készleten
  • 29,100 Ft (bruttó)

Lehetséges opciók

TAG-ek: Banner, L, Reklám