Pattintós megállító tábla A2 - 42 × 59 cm

Pattintós megállító tábla A2 - 42 × 59 cm

Legnépszerűbb megállító tábla, alumínium szerkezetének köszönhetően strapabíró. Könnyen tisztítható és pattintós keretének köszönhetően egyszerű a nyomat cseréje. A nyomat tükröződés mentes hála a műanyag védő előlapnak. Tökéletes boltoknak, akció vagy termék bemutatásra. Választható 4 méretben és 2 kivitelben.

Alap ár a Pattintós megállító táblára vonatkozik nyomattal, A2-es méretben, szögletes sarkú kivitelben. A terméket csak nyomattal együtt árusítjuk. A kész grafikát töltse fel. Ha nem csatolja, vagy nem jelzi az egyedi grafika iránti igényét, ez esetben az alap nyomat kerül a termékre, közepén a klebis.hu logóval.

Igény szerint, egyedi grafika tervezését, szerkesztését is vállaljuk, fontos, hogy ennek megrendelése előtt vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben az info@klebis.hu címen, vagy az E-MAIL fülön keresztül. Írja meg részletesen tervét, elképzelését, igényeit. Az egyedi grafikára csak ezután tudunk árajánlatot adni.

A képek csak illusztrációk.


    - A2 méret: 42 × 59 cm (szé × ma)

    - A1 méret: 59 × 84 cm (szé × ma)

    - B2 méret: 50 × 70 cm (szé × ma)

    - B1 méret: 70× 100 cm (szé × ma)

Tulajdonságok
Szerkezet Alumínium
Nyomat 2 darab nyomtatva
Fájl feltöltés Ha önnek megvan a jó minőségű grafikája, nincs is más dolga mint feltölteni az opciók menü pontban.
Megjegyzés Ha bármi hozzáfűznivalója lenne a termékhez, gyártáshoz a megjegyzés részbe bátran írja meg. Ha önnek nincs grafikája a nyomathoz, írja meg nyugodtan tervét, elképzelését (vagy elküldheti e-mailben is klebisinfo@gmail.com címre) és csak ez után tudunk árajánlatot adni a grafika elkészítéséhez.
Grafika minősége 1:1 méretű, maximum 150 dpi felbontású, CMYK színkódú, LZW tömörített TIF fájl,

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló
Captcha
  • Látogatók: 789
  • Cikkszám: mtz_0002
  • Készletinfó: Készleten
  • 29,900 Ft (bruttó)

Lehetséges opciók

TAG-ek: Megállító, Tábla, Reklám