Promóciós kínáló - Nyomattal

Promóciós kínáló - Nyomattal

Könnyű gazdaságos és egyszerű kóstoló, kínáló pult. Könnyed szerkezetének és gyors össze szerelése miatt nagyon kedvelt promóciós eszköz.

Alap ár a Promóciós kínáló -ra vonatkozik nyomattal. A terméket csak nyomattal együtt árusítjuk. A kész grafikát töltse fel. Ha nem csatolja, vagy nem jelzi az egyedi grafika iránti igényét, ez esetben az alap nyomat kerül a termékre, közepén a klebis.hu logóval.

Igény szerint, egyedi grafika tervezését, szerkesztését is vállaljuk, fontos, hogy ennek megrendelése előtt vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben az [email protected] címen, vagy az E-MAIL fülön keresztül. Írja meg részletesen tervét, elképzelését, igényeit. Az egyedi grafikára csak ezután tudunk árajánlatot adni.

A képek csak illusztrációk.


    - Pult: színe fehér, anyaga műanyag, magassága 90 cm, felület 81 × 45 cm

    - Grafika méret: front: 64,4 × 84,8, cm, oldal: 29,3 × 84,8 cm, korona: 81 × 21 cm (szé × ma)

    - Helyigény: 74 × 195 × 38 cm (szé × ma × mé)

    - Csomagolás: 95 × 75 × 10 cm, 1 db vászon táska, súly ~10 kg

    - Korona: 81 × 21 cm (szé × ma)

Tulajdonságok
SzerkezetKönnyű alumínium szerkezetű és kemény oldalainak hála strapabíró. Egyszerű összeszerelése és időtállósága miatt közkedvelt kínáló.
NyomatA frontot, oldalt és a koronát öntapadós matricával kasírozzuk.
Fájl feltöltés3 grafika szükséges a teljes nyomathoz, 1 korona, 1 front és 1 oldal, melyet mind a két szélére helyezünk. Ha önnek megvan a jó minőségű grafikája, nincs is más dolga mint feltölteni az opciók menü pontban.
MegjegyzésHa bármi hozzáfűznivalója lenne a termékhez, gyártáshoz a megjegyzés részbe bátran írja meg. Ha önnek nincs grafikája a nyomathoz, írja meg nyugodtan tervét, elképzelését (vagy elküldheti e-mailben is [email protected] címre) és csak ez után tudunk árajánlatot adni a grafika elkészítéséhez.
Grafika minősége1:1 méretű, maximum 150 dpi felbontású, CMYK színkódú, LZW tömörített TIF fájl,

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló
  • Látogatók: 1891
  • Cikkszám: pk_0004
  • Készletinfó: Készleten
  • 43,600 Ft (bruttó)

Lehetséges opciók

TAG-ek: Promóciós, Pult, Kínáló, Promóció, Bemutató