Párizsi híd - vászonkép, vászonfotó, vakráma 45 × 30 cm

Párizsi híd - vászonkép, vászonfotó, vakráma 45 × 30 cm

Az alap ár, 45×30 cm-es vakrámára feszített vászonképre vonatkozik.

20×20 mm-es léceket, a 4 sarkánál gérbe vágjuk, majd ragasztjuk és szögeljük. Ezután a kész nyomatot ráfeszítjük és tűzőgéppel rögzítjük.

Vászonfotó, keret nélküli opció kiválasztása esetén, az alap vagy a bejelölt méretű termék kerül rendelésre, amely festővászonra nyomtatott grafikát jelent, feltekert állapotba keret nélkül. (másnéven: vászonposzter)


Képek:

1. kép: Illusztráció

2. kép: Ez kerül nyomtatásra, a méretek közti arány különbség miatt, lehetséges, hogy a kép széleiből veszik el grafika.

3. kép: Egy már legyártott vakráma keretes vászonkép.


Fontos tudnivalók!

Sok helyen nincsenek pontosítva a fogalmak és több nevet is használnak.

1, Vászonkép: Egy előre elkészített fakeretre feszítjük rá a kész vászonfotót, ahol a fakeret nem látszódik, így térbeli hatásával díszíti a helyiséget. Felhelyezése nem igényel kampót, egy csavar vagy stabilabb szögre kell akasztani.

2, Vászonfotó (vászonposzter): Festővászonra nyomtatott grafika, mely feltekerve kerül elküldésre. Szabadon felhelyezhető bárhova, akár egy poszter.

3, Vakráma: 20×20 mm-es fa alapanyagból készül, sarkai gérbe vágva, azok ragasztva és szögelve vannak. Erre kerül rá a vászonfotó kifeszítve és így áll össze a vászonkép, amely falra akasztva kiemelkedik annak síkjából, ezzel optikai csalódást okozva, egyedi 3D-s hatást keltve növeli a vászonkép térhatását.

Saját fotóját szeretné vászonképre vagy vászonfotóra? Kattintson ide!

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló
  • Látogatók: 1595
  • Cikkszám: vak_0015
  • Készletinfó: Készleten
  • 7,500 Ft (bruttó)

Lehetséges opciók

TAG-ek: párizs, híd, vászonkép, vászonfotó, vakráma