Menü
Kosár

Pultok, Kínálók

Klasszikus és Prémium termékek óriási választéka.
Az árak mindig bruttóban értendők.
Egyszemélyes könnyen felállítható mobil pult. Kül- és beltéren is előszeretettel használják.Alap ár a Klasszikus Pop-Up pult -ra vonatkozik nyomattal. A terméket csak nyomattal együtt árusítjuk. A kész grafikát töltse fel. Ha nem csatolja, vagy nem jelzi az egyedi grafika iránti igényét, ez esetben ..
57 300 Ft (bruttó)
Kétszemélyes könnyen felállítható mobil pult. Nagy nyomtatási felülettel rendelkezik, így kedvezően tud reklámot és információt megjeleníteni.Kül- és beltéren is előszeretettel használják.Alap ár a Klasszikus nagy Pop-Up pult -ra vonatkozik nyomattal. A terméket csak nyomattal együtt árusítjuk. A ké..
79 900 Ft (bruttó)
Kétszemélyes könnyen felállítható mobil pult. Nagy nyomtatási felülettel rendelkezik + KORONA, melynek segítségével kettő reklám felületet kap.Alap ár a Pop-Up pult Kínálóra vonatkozik, tégla koronával és kettő nyomattal. A terméket csak nyomattal együtt árusítjuk. A kész grafikát töltse fel. Ha nem..
94 000 Ft (bruttó)
Könnyű gazdaságos és egyszerű kóstoló, kínáló pult. Könnyed szerkezetének és gyors össze szerelése miatt nagyon kedvelt promóciós eszköz.Alap ár a Promóciós kínáló -ra vonatkozik nyomattal. A terméket csak nyomattal együtt árusítjuk. A kész grafikát töltse fel. Ha nem csatolja, vagy nem jelzi az egy..
43 600 Ft (bruttó)
Kedvező árú promóciós és kínáló pult, egyszerű és könnyű, vízálló, hátulja nyitott, polccal és koronával ellátott.Összeszerelése nagyon egyszerű, minőségi műanyag, teherbírása kb. 10 kg.Alap ár a Klasszikus műanyag kínáló -ra vonatkozik nyomattal. A terméket csak nyomattal együtt árusítjuk. A kész g..
48 800 Ft (bruttó)
Minőségi műanyag kínáló koronával. Kültéren is használható vízálló és a kerekeknek köszönhetően könnyebb a helyváltoztatás.Alap ár a Prémium műanyag kínáló -ra vonatkozik nyomattal. A terméket csak nyomattal együtt árusítjuk. A kész grafikát töltse fel. Ha nem csatolja, vagy nem jelzi az egyedi graf..
57 900 Ft (bruttó)
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)