Menü
Kosár

Pultok, Kínálók

Klasszikus és Prémium termékek óriási választéka.
Az árak mindig bruttóban értendők.
Cikkszám: pk_0001
Egyszemélyes könnyen felállítható mobil pult. Kül- és beltéren is előszeretettel használják.Alap ár a Klasszikus Pop-Up pult -ra vonatkozik nyomattal. A terméket csak nyomattal együtt árusítjuk. A kész grafikát töltse fel. Ha nem csatolja, vagy nem jelzi az egyedi grafika iránti igényét, ez esetben ..
57 300 Ft (bruttó)
Cikkszám: pk_0002
Kétszemélyes könnyen felállítható mobil pult. Nagy nyomtatási felülettel rendelkezik, így kedvezően tud reklámot és információt megjeleníteni.Kül- és beltéren is előszeretettel használják.Alap ár a Klasszikus nagy Pop-Up pult -ra vonatkozik nyomattal. A terméket csak nyomattal együtt árusítjuk. A ké..
79 900 Ft (bruttó)
Cikkszám: pk_0003
Kétszemélyes könnyen felállítható mobil pult. Nagy nyomtatási felülettel rendelkezik + KORONA, melynek segítségével kettő reklám felületet kap.Alap ár a Pop-Up pult Kínálóra vonatkozik, tégla koronával és kettő nyomattal. A terméket csak nyomattal együtt árusítjuk. A kész grafikát töltse fel. Ha nem..
94 000 Ft (bruttó)
Cikkszám: pk_0004
Könnyű gazdaságos és egyszerű kóstoló, kínáló pult. Könnyed szerkezetének és gyors össze szerelése miatt nagyon kedvelt promóciós eszköz.Alap ár a Promóciós kínáló -ra vonatkozik nyomattal. A terméket csak nyomattal együtt árusítjuk. A kész grafikát töltse fel. Ha nem csatolja, vagy nem jelzi az egy..
43 600 Ft (bruttó)
Cikkszám: pk_0005
Kedvező árú promóciós és kínáló pult, egyszerű és könnyű, vízálló, hátulja nyitott, polccal és koronával ellátott.Összeszerelése nagyon egyszerű, minőségi műanyag, teherbírása kb. 10 kg.Alap ár a Klasszikus műanyag kínáló -ra vonatkozik nyomattal. A terméket csak nyomattal együtt árusítjuk. A kész g..
48 800 Ft (bruttó)
Cikkszám: pk_0006
Minőségi műanyag kínáló koronával. Kültéren is használható vízálló és a kerekeknek köszönhetően könnyebb a helyváltoztatás.Alap ár a Prémium műanyag kínáló -ra vonatkozik nyomattal. A terméket csak nyomattal együtt árusítjuk. A kész grafikát töltse fel. Ha nem csatolja, vagy nem jelzi az egyedi graf..
57 900 Ft (bruttó)
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)