Menü
Kosár

Információk

Üdvözöljük webáruházunkban!


Matricák, táblák, ponyvák, mágnesek és nem utolsó sorban plakátok széles választékát találja meg oldalunkon. Három fő kategóriába tudjuk csoportosítani, webáruházunk termékeit, hogy esetleges igénye szerint, könnyebben és gyorsabban tudjon céljának megfelelően keresni.


1, Figyelmeztető jelzések: Ha kötelezően kihelyezett piktogramok, jelek, feliratok vagy akár szövegekre van szüksége, többféle anyagból és méretből választhat.

2, Reklám: Ha termékbemutatás, kihelyezés, reklámozás vagy éppenséggel promóciós eszközökre van szüksége, széles körben válogathat roll-up, banner, pult, kínáló, megállító táblák illetve zászlóink közül.

3, Díszítés, dekoráció: Akár otthonát, üzlethelyiségét, irodáját szeretné egy kicsit hangulatosabbá varázsolni, különféle falmatricáink, laptopmatricáink, továbbá a folyamatosan bővülő kínálatunkból, például vakráma keretes képek közül tud tetszőlegesen válogatni, melyek tökéletesen megállják a helyüket ajándék formájában is.


Amennyiben, feltüntetett termékeink bármelyikéből, sajátos grafikát, elképzelést, ezenfelül egyedi méretet szeretne, legyen kedves elküldeni az info@klebis.hu email címre elképzeléseit, mi ezután felvesszük önnel a kapcsolatot és elküldjük árajánlatunkat.


Fontos tudnivalók:

Röviden:

A termékek mindig a visszaigazolás után kerülnek gyártásra, ezért a visszaigazolástól számított 4 – 12 munkanap a szállítási idő tartama. Természetesen törekszünk a mihamarabbi átadásra a futárszolgálat felé és e-mailben értesítjük Önt erről.

Egyedi fotó, grafika feltöltése  vagy megrendelése esetén, felvesszük Önnel a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon, a későbbi hiányosságok, félreértések elkerülése végett. ( Fontos! A küldött képért jogilag Ön a felelős és a fájl csatolásával hozzájárul a kép nyomtatásához, szerkesztéséhez, felhasználásához)

Nincs minimum határ a rendeléshez, viszont ha a termék (ek) (részösszeg) nem éri el az 1.000 Ft-ot (bruttó) akkor hozzá adódik egy "Alacsony rendelési költség" ami 500 Ft (bruttó) Ha ön túl lépi az 1.000 Ft-ot (bruttó) akkor ez az összeg nem terheli önt. A termék (ek) (részösszeg) eléri az 50.000 Ft-ot (bruttó) azzal a szállítás ingyenessé válik. Személyes átvételre nincs lehetőség.  


Bővebben:

  1. Fizetés

  2. Szállítás

  3. Vásárlás menete

  4. Alapanyag ismertető

  5. Általános szerződési feltételek (ÁSZF)

  6. Adatvédelmi irányelvek