Menü
Kosár

Megállító táblák, Zászlók

Klasszikus és Prémium termékek óriási választéka.
Az árak mindig bruttóban értendők.
Legnépszerűbb megállító tábla, alumínium szerkezetének köszönhetően strapabíró. Könnyen tisztítható és pattintós keretének köszönhetően egyszerű a nyomat cseréje. A nyomat tükröződés mentes hála a műanyag védő előlapnak. Tökéletes boltoknak, akció vagy termék bemutatásra. Választható 4 méretben és 2..
29 900 Ft (bruttó)
Fejléces kialakításának köszönhetően plusz két reklám felületet nyerhet. Kültéri használatra is tökéletes, hála a vízelvezető nyílásoknak. Alap ár a Fejléces megállító táblára vonatkozik nyomattal, A1-es méretben. A terméket csak nyomattal együtt árusítjuk. A kész grafikát töltse fel. Ha nem cs..
58 500 Ft (bruttó)
Nagyméretű reklámfelületet és figyelemfelkeltő megjelenést biztosít. Beltérre javasolt cápauszony formájú strandzászló (beachflag). A zászló rúdja két  üvegszálas rúdból áll. Négyzet formájú fém talppal.Alap ár a Cápauszony alakú Reklámzászló 60 × 170 cm-re vonatkozik nyomattal, a terméket csak..
32 900 Ft (bruttó)
Nagyméretű reklámfelületet és figyelemfelkeltő megjelenést biztosít. Prémium minőségű kül. és beltéren is használható csepp formájú strandzászló (beachflag). A zászló rúdja összeillesztve éri el a teljes magasságát. A talp speciális mozgó csapágyal szerelt, ezért mindig a szélbe fordul.Alap ár a Cse..
36 900 Ft (bruttó)
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)